Cargo’s
favorite way
to travel

bővebben

Teljes körű logisztikai szolgáltatás

Dinamikusan fejlődő cégünk főként ömlesztett áruk szállítmányozásában nyújt partnerei számára testreszabott megoldásokat. Az ügyfeleinkkel való együttműködés meghatározó eleme a partnerség. Ez a szellemiség átjárja a teljes szolgáltatáskínálatunkat.

igényfelmérés

megoldáskeresés, tanácsadás

személyreszabott ajánlattétel

a teljes logisztikai folyamat követése

összes szolgáltatás

Főként ömlesztett áru szállítmányozásában nyújtunk megoldást, legyen szó gabonáról, takarmány alapanyagról, folyékony élelmiszeripari termékről, vagy vegyipari termékről.  Ügyfeleink teljeskörű igényeinek ellátása érdekében darabáru fuvarozását is vállaljuk.

Jelen vagyunk belföldön, illetve nemzetközi piacon, közúti valamint vasúti útvonalon is. Romániából kiindulva Közép-, és Nyugat-Európa országaiba és vissza fuvarozunk.

Személyre szabott logisztikai vállalatirányítási rendszerben dolgozunk, amely össze van kötve egy minden autónkba felszerelt műholdkövető rendszerrel, ezzel segítve a komplex ügyletek hatékony levezetését és valós idejű nyomon követését.

Általunk beszélt nyelvek / román, magyar, angol, német, olasz

Tudj meg többet rólunk

Főbb partnereink

Folyamatosan keressük a logisztikára kíváncsi, jó szervező képességekkel rendelkező kezdő és tapasztalt fuvarszervezőket.
Amennyiben nincs még tapasztalatod, de szeretnél betekintést nyerni egy dinamikus logisztikai cég tevékenységébe jelentkezz hozzánk internship programra!

#perseverance  #honesty  #flexibility

összes pozíció

Nyitott pozíciók

Senior fuvarszervező

Posted:
May 23, 2024
Kolozsvár
Full-time
Jelentkezem

Junior fuvarszerző

Posted:
May 23, 2024
Kolozsvár
Full-time
Jelentkezem

Gyakornoki pozíciók

Internship program

Posted:
May 23, 2024
Kolozsvár
Full-time
Jelentkezem
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
back to top